QUI SOM?

  • INICIS | 1999
  • COL·LABORACIONS
  • 2009 | ENDAVANT

Naïfar SCCL és una cooperativa de mestres de diferents especialitats i professionals del lleure que neix a l'any 1999 amb l'objectiu de donar qualitat educativa a les activitats que es realitzen a les escoles fora de l'horari lectiu, i també donant suport a la pròpia escola dins la jornada lectiva.

El nostre equip de monitors i monitores és el que ens fa cada vegada més grans. La seva vocació, la seva responsabilitat i les seves ganes de donar-ho tot amb els nens i nenes fan que les activitats tinguin l’aprenentatge i la diversió com als seus principals eixos.

Com a cooperativa hem col·laborat amb la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport de la Universitat Ramon Llull, actuant com a ponents de diferents xerrades sobre el món de l'educació no formal i com a tutors de pràctiques dels alumnes de magisteri i de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport; a l’Escola Pia Santa Anna hem col·laborat com a tutors de pràctiques dels alumnes del Cicle Professional de Conducció d'Activitats Físico-esportives en el medi natural.

També hem col·laborat en el Programa Incorpora de La Caixa destinat a la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

A l'any 2009 vam obtenir la Certificació de Nivell Òptim de Qualitat del Consell Comarcal de Maresme (QAI10). També a Barcelona, som una entitat homologada per l’Ajuntament per a poder optar a les diferents beques que ofereixen pels usuaris

La nostra solvència i experiència al llarg dels anys ens ha servit per anar millorant dia a dia el servei que oferim a les escoles on treballem.