Comencem els casals d’estiu dels Salesians Rocafort, Salesianes Sepúlveda i Escola Mediterrània

Ja els tenim aquí! A les 9h arribaven els primers nens i nenes a les portes dels casals. Rentat de mans i a gaudir. Diferents torns d’arribada i a les 9:30 tothom amb el seu monitor o monitora i fent els primers jocs de coneixença.

Aquest estiu, més important que mai, els nens i nenes s’han de posar al dia en l’aspecte relacional. Porten uns mesos molt estranys i han de tornar a adaptar-se a la “normalitat”. Tots venen disposats i gairebé sembla que no hagi passat res.

Al Casal dels Salesians Rocafort i Salesianes Sepúlveda el món de la literatura és el fil conductor d’aquest estiu. La màgia de Harry Potter i l’Hermione, l’aventura de Jules Verne, la natura amb el Tarzan i la Jane, la imaginació dels nens i nens amb La història interminable…

A l’Escola Mediterrània, les aventures de la família Mult-In endinsaran als nens i nenes de la Barceloneta a les intel·ligències múltiples.

Esperem que tots puguem gaudir d’aquest estiu tan atípic amb tota la seguretat possible i que almenys puguem treure somriures a tots els nens i nenes en un moment que són tan necessaris. Us esperem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *